Esius Media 

Tel: +46 704 096 708

Mail: info@esiusmedia.se

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

April 11, 2018

I årsskiftet bestämde jag mig för att utmana digitaliseringen och testa på livet som digital nomad i en månad. Vilket land jag skulle välja var svårt men efter noga övervägande blev det Costa Rica. Ett land med mycket skiftande natur, vackert språk och trevliga människor. 

Det har nu gått 12 dagar sedan touch down och jag måste säga att kreativiteten verkl...

November 8, 2017

Definiera målgruppen

Med digital marknadsföring behöver man inte ”skjuta brett” och okontrollerat. Här har du chansen att nå precis de som du vill utan att spendera onödigt med resurser. Tips 1 är därför att definiera er målgrupp. Vilka vill ni nå och vilka vill ni inte nå.

Vad är målet med er digitala närvaro?

Det är lättare att arbeta med något om man vet...

September 8, 2017

Det finns alltid två sidor av myntet. För att skapa den bästa förståelsen så bör båda sidor belysas.

Jag är digital marknadsförare och jobbar till stor del med sociala medier. Det finns mycket bra med sociala medier men jag vill diskutera den mörka sidan av myntet idag, sidan som rör våra liv och påverkar våra ungas hälsa.  

Jag är 23 år och räknas in i gen...

August 30, 2017

https://www.jp.se/article/erica-hjalper-foretag-att-synas-i-sociala-medier/

August 7, 2017

Oavsett vilken storlek ett företag har eller vilken bransch man verkar i gynnas man av att bygga sitt varumärke och synas i rätt kanaler. I länken nedan kan ni läsa en intervju med mig i jaffärer där jag bland annat pratar om Esius Medias koncept.

http://www.jaffarer.se/artikel/52973/hon-vill-gora-jonkopings-smaforetag-mer-synliga 

June 30, 2017

Redan i gymnasiet listade jag ut att företagande och entreprenörskap var min kopp te. Trots det tog det mig två år efter högskoleexamen att våga se på mig själv på det viset.

Det är svårt att erkänna men under dessa två år lyssnade jag alldeles för mycket på andras uppfattningar och åsikter om mig i en yrkesroll, att jag glömde bort min egen bild.

Hösten 20...

March 31, 2017

Thailand är ett fantastiskt land på många sätt. Under min ledighet där öppnades mina ögon än mer för vikten av att vara online. Även på semestern.

Restauranger som inte ens har en modern toaletter erbjuder wi-fi. Fiket på stranden erbjuder wi-fi. Till och med skräddaren ger bort en liten lapp med inloggningsuppgifter för att kunna koppla upp sig....

March 9, 2017

Det fantastiska med digitaliseringen är att det finns möjlighet att  jobba var som helst ifrån världens alla hörn. Så länge man har tillgång till internet det vill säga. Jag befinner mig just nu i Asien men det hindrar inte mig ifrån att dela med mig av några avgörande fakta när det kommer till digital synlighet och marknadsföring. 

Pre...

Please reload