Esius Media 

Tel: +46 704 096 708

Mail: info@esiusmedia.se

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Blod, svett, tårar och glädje!

June 30, 2017

Redan i gymnasiet listade jag ut att företagande och entreprenörskap var min kopp te. Trots det tog det mig två år efter högskoleexamen att våga se på mig själv på det viset.

Det är svårt att erkänna men under dessa två år lyssnade jag alldeles för mycket på andras uppfattningar och åsikter om mig i en yrkesroll, att jag glömde bort min egen bild.

 

Hösten 2016 vågade jag tänka efter och visualisera mitt riktiga mål, passion och dröm. Efter några månaders betänketid av tvekan, oro men mest av allt förväntan vaknade jag upp en morgon helt bestämd. Nu säger jag upp mig och kör mitt race.

 

Jag är nu inne på min tredje månad som 100% egenföretagare. Hur det känns? Fantastiskt!

Resan hit har varit tuff. Många tänker nog att den största utmaningen är att klara det ekonomiskt men så känner inte jag. Den största utmaningen har varit att tro på mig själv. Tro att jag klarar det, tro att jag kan, tro att detta är min grej. Även när det dalar.

 

Efter en vecka fick jag min första kund.

Efter en månad blev mitt företag lönsamt.

Efter två nätverksträffar vågade jag presentera mig själv som egenföretagare och entreprenör.

Efter två månader höll jag min första föreläsning.

Efter tre månader har jag en kontorsplats.

Efter tre månader har jag kunder i flera delar av Sverige.

 

Min viktigaste erfarenhet och lärdom av denna våren 2017 är enkel men klockren:

Om man brinner för något så kommer man kämpa, och man kommer göra det med glädje!

Detta ÄR verkligen min grej! Jönköping har varit den perfekta staden att börja bygga mitt företag i och under denna period har jag träffat så mycket hjälpsamma och stöttande människor. De har trott på mig och det är jag evigt tacksam för. Tack tack tack! 

 

Tillsist vill jag uppmana alla att våga tro på sig själva och på varandra! 

Vad brinner du för?

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon